Skip to main content

De Eucharistic Flame

De Eucharistic Flame heeft als doel mensen dichter bij Jezus te brengen en Zijn Koninkrijk op aarde te verkondigen.
Men wil door dichtbij Jezus te staan dingen in het dagelijks leven ten positieve veranderen.
Door problemen aan Jezus te geven is de oplossing vaak dichtbij.

Door Jezus erbij te betrekken werkt men aan en krijgt men: goede familiebanden, mededogen, genezing, vergeving en genade. De organisatie is door de bisschoppen goedgekeurd.

OPRICHTER
pater Joseph Vadakkel

ACHTERGROND
Pater Joseph Vadakkel is door zijn congregatie van het Heilig Sacrament benoemd tot directeur van het Eucharistisch centrum in Manilla bekend onder de naam: Eucharistic Flame Evangelisation.

Eveneens heeft pater Vadakkel de zegen en toestemming van de bisschop van Antipolo, Gabriel V. Reyes. Zijn retraites en meditaties zijn bekend van radio en TV (K-TV) en hij heeft in augustus 2008 the best Public Servant award van de media ontvangen.

WAT IS ZIJN MISSIE?
Zijn missie is met name gericht op het bekendmaken van de werking van de Heilige Eucharistie, de Heilige Geest, het vuur van Jezus op aarde in samenhang met de leer van paus Franciscus, paus Johannes Paulus II en paus Benedictus XVI. Pater Vadakkel’s missie is om mensen zich meer te laten verdiepen in de mystieke aanwezigheid van Jezus in de heilige Eucharistie. Hoe werkt Jezus ? Wat kunnen wij ervaren/ontdekken? Hoe leren wij Jezus beter kennen in de H. Eucharistie?

Reeds vanaf 1997 geeft pater Vadakkel retraites in vele landen van Europa, zoals Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland (o.a Kevelaer) Polen, Frankrijk, Zweden, etc en nu voor het eerst ook in Nederland. Zijn retraites worden van harte aanbevolen door vele bisschoppen. Ook heeft hij van paus Benedictus XVI persoonlijk de pauselijke zegen ontvangen voor zijn missie in Europa.

ACTIVITEITEN
1) Eucharistische Vlam retraites en gebedsdagen.
2) Gebedsgroepen.
3) Genezingsgebeden voor ziel, geest en lichaam.
4) Workshops, seminars en publicaties.
5) TV en radio programma’s.

Close Menu

NEDERLAND

Sint-Jozefkapel
Sint Jozeflaan 56a, 5817 AD Smakt (Venray)

E-mail: jozefsmakt@gmail.com
Tel: +31(0)478-561509
Mob: +31(0)6-17850099

DUITSLAND

Schloss Wissen
Schlossallee 26 D-47652 Weeze

E-mail: vadakkelj3@gmail.com
Mob: +49(0)1604679180
Web: www.ev-eucharistic.com